7 buto miesto centre privalumai

Miesto_centras
Mes gyvename amžiuje, kai informacijos srautai kasdien tik didėja ir tam, kad neatsiliktume, turime spėti vis greičiau ir vis daugiau padaryti per tas pačias 24 valandas. Kai kurios šeimos, ieškodamos naujo būsto, siekia pabėgti nuo viso šurmulio ir prioritetą teikia ramiam gyvenimui užmiestyje – kur mažiau triukšmo ir daugiau gamtos. Visgi, sprendimas, kur įsigysite savo naują būstą, turės be galo daug įtakos jūsų kasdienei rutinai bei dienos ritmui, tad reiktų kruopščiai įsivertinti, ko jūs tikitės iš naujų namų ir pasvarstyti, kas geriausiai atitinka būtent jūsų individualius lūkesčius. O kad būtų lengviau apsispręsti, štai – 7 buto miesto centre privalumai, apie kuriuos pasakoja INREAL grupės pardavimų vadovė Sigita Jokšienė.

Sigita Jokšienė, INREAL grupės pardavimų vadovė

1. Modernus būstas taupo energiją ir pinigus. Didžiuose miestuose, ypač sostinėje, šiuo metu gausus skirtingų naujos statybos butų centre pasirinkimas – nuo didelio ploto apartamentų iki studijos tipo erdvių. Jums tereikia išsirinkti labiausiai patikusį projektą – pilnai įrengtą ar su daline apdaila priklausys tik nuo jūsų. Naujas, modernus  pastatas reiškia ne tik tinkamai apšiltintas sienas ir sandarius langus, bet ir modernias vėdinimo sistemas bei kitus sprendimus, kurie taupo energiją bei jūsų pinigus.

2. Nereikalingas automobilis. Kadangi viskas pasiekiama pėsčiomis, kam jums tie ratai?.. Na, gerai, nereikalingas antras automobilis, nes juk gyvenimas vyksta ne tik viename mieste. Bet antrojo jums tikrai nereikės. Tai reiškia, kad nemažą sumą galėsite skirti kitiems maloniems gyvenimo dalykams. Pavyzdžiui, – atostogoms. Arba naujiesiems „draugams“ – dviračiui ir paspirtukui.

3. Viešasis transportas. Ar vyresniems vaikams savarankiškai nuvykti į mokyklą, ar jums saugiai grįžti namo iš vakarėlio – viešasis transportas bei taksi paslaugos, be jokių abejonių, palengvina susisiekimą su įvairiomis miesto vietomis. O miesto centras – ta dalis, kur susieina visi maršrutai, kad ir kur jums reiktų nuvykti ar iš kur sugrįžti.

4. Mokymo įstaigų pasirinkimas. Darželiai, mokyklos, būreliai, vakariniai užsiėmimai – viskas čia pat. Ar dar kažką papildomai pridurti? Ir jums nereikės būti „taksistu“ savo vaikams, nes jeigu tai, ko reikia, yra toliau nei keli šimtai metrų, tai ten galima greitai patekti viešuoju transportu.

5. Ryte į darbą – pėsčiomis. Darbas arti namų reiškia bent pusvalandį  brangaus rytinio miego,  daugiau laiko pasimėgauti rytinės kavos puodeliu bei pasiruošti naujai darbo dienai. Na ir, žinoma, 10 000 sveikatos žingsnių per dieną įvyks taip, kad net nepajusite.

6. Kultūrinis gyvenimas. Miesto centras reiškia, kad šalia – ne tik mokyklos ir darbas, bet ir teatrai, muziejai, kavinės, barai ir kitos miesto pramogos. Gyvenimas  miesto centre pulsuoja savo ritmu ir jūs galite būti to ritmo dalimi – nesvarbu, ar norėsite romantiškos vakarienės dviese vidury savaitės, ar atsipalaiduoti švenčiant draugų būryje savaitgalį.

7. Gera investicija. Nekilnojamojo turto kainos miesto centre turi didžiausią potencialą augti, vadinasi, jūsų turto vertė didės. Galbūt kažkada jūsų prioritetai pasikeis ir jūs panorėsite keisti gyvenamąją vietą. Parduoti butą miesto centre yra daug lengviau nei nuo jo nutolusį.

Tiesa ir tai, kad kas vienam privalumas – kitam gali būti trūkumu. Tarkime, jeigu jūsų darbas – užmiestyje, penktas privalumas jums visiškai negalioja. O galbūt mieliau nei restoranus, parodas ar kiną renkatės gamtą ir kiekviena proga bėgate iš miesto į miškus? Tuomet šeštasis – visai ne jums. Kiekviena šeima – skirtinga, taigi, natūralu, kad ir jų poreikiai skiriasi. Svarbiausia – jums patiems priimti sprendimą, kuriuo džiaugsitės ilgus metus.

 

 

 

 

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *